De vraag naar de functie van slaap blijft een van de grootste uitdagingen waarmee Nero-wetenschappers worden geconfronteerd. Wetenschappers zijn ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om dagelijks te slapen. slapen of nadat de slaap was ingeperkt of onthouden.

Waarom slaapt dier of mens? Deze fundamentele vraag is nog steeds onbeantwoord, ondanks het feit dat slaap de mensheid al eeuwenlang fascineert. Slaap maakt deel uit van de levenscyclus. Het is een bewustzijnsstaat die we dagelijks ervaren. Het wordt gekoesterd en gezocht door de mens.

De zoektocht naar begrip van slaap heeft vele gezichten aangenomen en omvat tegenwoordig moleculair onderzoek. Het slaapgen blijft echter ongrijpbaar, ondanks het feit dat er veel genen zijn geïdentificeerd die betrokken zijn bij de timing van slaap en bij sommige van de gebeurtenissen die deel uitmaken van wat het “slaapproces” vormt. Het vroeg naar bed gaan om vroeg op te voeden, kan deze persoonlijke eigenschap nu de schuld geven aan een lang vervlogen voorouder die deze genetische kenmerken heeft doorgegeven.

In de 21e eeuw zal de cascade van genen worden geïdentificeerd die verantwoordelijk zijn voor het optreden en de stereotiepe organisatie van dit gedrag. De herkenning van betrokken genen en genproducten zal een beter begrip mogelijk maken en de vele disfuncties helpen verlichten die in onze tijd zijn geïdentificeerd. Maar deze Endeavour moet beginnen met goed gedefinieerde fenotypes en geschikte technieken om afwijkingen te herkennen en te classificeren.

Slaapstoornis komt voor bij ongeveer 30% van de volwassen volwassen mensen, en recente studies hebben aangetoond dat ontwikkelde landen het meest te lijden hebben onder hoge stress op het werk of dat zelfs nu bij kinderen wordt gezien als moeten presteren op elk aspect van het leven, op school en zelfs thuis.

Er zijn verschillende remedies beschikbaar om slaapgerelateerde problemen te verhelpen, er zijn slaappillen die u 15 – 30 minuten voor het slapengaan inneemt, zodat u 8 uur lang goed kunt slapen, maar dergelijke medicijnen zijn voorgeschreven medicijnen Dormicum betrouwbaar kopen  en uw arts kan u schrijven, het nadeel met deze medicijnen zijn dat ze zijn gemaakt van een chemische verbinding die uw neuronzenders activeert, wat de hersenen verder vertelt om te slapen. Dergelijke medicijnen zijn verslavend en u kunt gewend raken aan het medicijn, of u kunt na verloop van tijd het medicijn geen resultaat laten zien, de neuronzenders wennen aan het medicijn en vertonen weerstand.

Er zijn alternatieven in Ayurveda Natuurlijke slaapmedicijnen. (Ayurveda is een systeem van traditionele geneeskunde afkomstig uit het Indiase subcontinent en wordt in andere delen van de wereld beoefend als alternatieve geneeskunde) Er zijn alle organische supplementen beschikbaar genaamd Lunasom PM, dit is 100% natuurlijke geneeskunde die je helpt om beter te slapen en is gemaakt van alle kruiden en bloemen. Het is verkrijgbaar via verschillende voedings- en gezondheidswinkels of u kunt het ook direct online kopen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *